tor-fre 12-18 & lør 12-16

Om Oss

Vi er en sammensveiset, samvittighetsfull stab på 3 som utfører alt fra idé til ferdig resultat. Vi eier gravemaskin, hjullaster, div. småmaskiner og mye bra redskap, som i kombinasjon med kompetanse og sunn fornuft gjør oss i stand til å utføre topp håndtverk til fornuftige priser.

Åsmund Bergwitz

Daglig leder og medeier

Åsmund Bergwitz er utdannet anleggsgartner og har snart 30 års erfaring med design og anlegg av hager. Han har etter opphold og studier i Japan spesialisert seg på anlegg av japanske hager tilpasset Norsk miljø. Åsmund har drevet eget annleggsgartnerfirma siden 1992 og tilbyr i dag konsultasjon, design, og anlegg av moderne nordiske, og japansk inspirerte hager.

Spesiale: Japansk inspirerte og moderne Nordiske hager
Materialer, verktøy og faglig hjelp
Gode priser til proffer, estetikere og kvalitetsbevisste

Tlf: +47 90 110 110
Epost: asmund@holehagesenter.no

Thea Lassen

Medeier og medarbeider

Thea kommer fra en allsidig og praktisk orientert oppvekst i Hole, tok senere kunstutdannelse i USA, og har jobbet for Hole Hagesenter siden 2009. 

Parallellt med arbeid i Hole Hagesenter har hun gjennomført kurs i anleggsgartnerfag hos SOA i 2015. Som ung bodde hun i Østen, og hun har vært på flere studiereiser til Japan i senere tid for å fordype seg i japansk hagedesign og estetikk.

Thea er i dag medeier i og har ansvaret for flere sider av driften av Hole Hagesenter, deriblant tegning og anlegg av hager, markedsføring, butikk, kontor og moseproduksjon.

Tlf: 905 31 911
Epost: thea@holehagesenter.no

Eva Kleffelgård

Medarbeider & gartner

Tlf: 951 81 943
Epost: eva@evas-hage.no

Samarbeidspartnere

Niwaki

Jake Hobson

Vi har utvidet vårt samarbeid med JAKE HOBSON og hans firma Niwaki (UK) om distribusjon av utvalgte produkter fra Japan. Vi har fokus på kokkekniver, sakser og verktøy. Håndsmidde, unike og estetiske perler med lange tradisjoner i japansk håndtverk, øker arbeidsgleden. Våre lave priser tillater hobbykokken / gartneren gleden av å eie proffverktøy med en sjelden kvalitet, og som gjerne koster det dobbelte andre steder.
Hole Hagesenter er eneforhandler i Norge.

Se Niwaki produktene vi fører her.

Jake Hobson, forfatter av bl.a. boken ’Niwaki’ og ’The Art of Creative Pruning’, er også kursleder i våre beskjæringskurs.

Jake har gått i lære i en tradisjonell planteskole i Osaka, Japan. Senere har han i en årrekke samarbeidet med Architectural Plants (UK), før han startet Niwaki (UK) der han tilbyr skulpturell beskjæring, workshops, undervisning, salg av japansk beskjæringsverktøy, kokkekniver mm. i proffkvalitet.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram