tors-fre 12-18 & lør 12-16

Hva er Zen?

Zen kan defineres som en 2500 år gammel teknologi. Et minimalistisk, tydelig formspråk - Forenklet, kvalitativt og meditativt.

Det handler om å rydde plass til å bli bedre kjent med seg selv. Hva er jeg? Hva vil jeg? Hva trenger jeg? Vi trenger ro rundt oss for å reflektere rundt disse spørsmålene.

Zen er en kontinuerlig prosess vi kan implementere på mange plan i livet. For å være mest mulig tilstede i opplevelsene våre og i større grad kunne ta virkeligheten for hva den er.

Nå tilbringer jeg tid med deg, da planlegger jeg ikke morgendagen. Nå nyter jeg maten, da stresser jeg ikke med å besvare meldinger.

Zen master Hyon Gak Sunim ved Zen Center Regensburg:

Hyon Gak sunim

Zen Master
Hole Hagesenter har deltatt på retreat i Zen Center Regensburg (Tyskland) og fått utvidet noen perspektiver. Livet er litt enklere å leve, og hagene har økt i kvalitet. Daglige 8 timer meditasjon med veiledning fra Zen Master Sunim har satt spor.

Nå er han å finne på Zen House i Oslo.

Sunim holder både Dharma Talk 13 Oktober og Zen Retreat 15-17 Oktober.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram